Linkbuilding en SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: + 32/ 495/21 45 83
Mail: info@seobureau.be

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar ook de moeilijkste. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk relevante links te krijgen op andere websites. Deze links moeten verwijzen in de vorm van een anchor tekst naar jou website of subpagina van de website.

Waarom is dit nu essentieel?

De voornaamste reden om te linkbuilden is omdat Google aan de hand van jouw links bepaalt hoe belangrijk je website is. (Je krijgt er stemmen voor) Google ziet de naar jou wijzende links als aanbevelingen van anderen. Hoe meer aanbevelingen, hoe belangrijker je website dus is en hoe meer stemmen je krijgt. Daarnaast maakt het verschil wie de aanbeveling maakt; kwalitatieve linkbuilding. Een link op een website bijvoorbeeld van een concurrent is veel meer waard dan een link op gelijk welke website.

SEO bestaat uit 2 delen

1.Landingspagina’s met zeer relevante content, SEO technisch geschreven.
2. Backlinks op andere relevante websites die deze pagina’s een boost geven in Google.

Je kan als bedrijf onmogelijk zelf aan veel kwalitatieve relevante links geraken daarom is je linkbuilding uitbesteden de ideale oplossing.
Een professionele linkbuilder kan die taak van jou overnemen. Vraag een linkbuilding gesprek aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe kan ik betrouwbare backlinks kopen? Informeer naar onze mogelijkheden.

Wat is linkbuilding?

Waar wordt linkbuilding voor gebruikt? In de wereld van online zoekmachinemarketing verwijst linkbuilding naar activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van de kwantiteit en kwaliteit van externe inkomende links die naar een pagina verwijzen met de bedoeling de positie van de zoekmachines van de pagina of site te verbeteren. De verschillende soorten links zijn onder meer wederkerig, in één richting en in andere.

Linkbuilding in België

Wederzijdse koppeling vindt plaats wanneer de ene website aanbiedt om naar een andere te linken op een manier waardoor beide websites hiervan kunnen profiteren. Als een e-commercesite zoals Amazon bijvoorbeeld aanbiedt om zijn gelieerde ondernemingen toe te staan een advertentie op uw site te plaatsen, kunt u een link in uw advertentie plaatsen in ruil voor een link naar hun site. Dit wordt beschouwd als een wederzijds koppelingsprogramma omdat u iets weggeeft om het terug te ontvangen in de vorm van een positieve link naar uw website. Eenrichtingslink, aan de andere kant, vindt plaats wanneer de ene website een andere over een gerelateerd onderwerp bevat en websurfers toestaat op de links naar een andere website te klikken. Bij dit type koppeling delen de websites dezelfde zichtbaarheid, maar bieden ze niet noodzakelijk hetzelfde blootstellingsniveau.

Naast het genereren van gericht verkeer naar uw site via SEO-praktijken, omvat een succesvolle SEO-campagne ook het bouwen van backlinks. Backlinks zijn de beste manieren om links te krijgen die naar uw website verwijzen vanaf kwaliteitswebsites van derden. Wanneer websurfers uw website vinden via een link op een gezaghebbende site, zullen ze waarschijnlijk de link naar uw site volgen om te zien wat deze te bieden heeft. Een backlink van hoge kwaliteit leidt tot hogere posities in de organische resultaten en helpt om meer bezoekers te trekken. Daarom is het van vitaal belang dat u zich bezighoudt met linkbuilding met gerenommeerde bronnen van autoriteit om te slagen met uw SEO-campagnes Ontdek onze Online marketing Tips & Inspiratie